Algemeen - Inloggen op het Surver klantenaccount

Wanneer je klant bij ons wordt ontvang je per mail inloggegevens voor je persoonlijk Surver account. Hier kun je eenvoudig je contactgegevens, offertes, facturen, domeinnamen en andere diensten beheren. Om toegang te krijgen tot je account dien je in te loggen met een e-mailadres en wachtwoord. Mocht je willen inloggen op je account, volg dan onderstaande stappen:

1. Open je favoriete browser

2. Bezoek via de adresbalk deze link: https://my.surver.nl. Je kunt ook inloggen via de knop Mijn account rechtsboven in het scherm op onze website https://surver.nl

3. Vul als gebruikersnaam je e-mailadres in, en als wachtwoord het wachtwoord wat je hebt gekozen bij het aanmaken van je account.

4. Klik op Inloggen.

Opmerking: Mocht het zo zijn dat je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je via de groene knop Nieuw wachtwoord instellen? een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt dan een mail met unieke link die je kunt gebruiken voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

Opmerking 2: Mocht het zo zijn dat je niet meer weet welk mailadres is gebruikt voor het opzetten van je account, neem dan contact op met het Surver support team via support@surver.nl.

Let op: De logingegevens van je klanten paneel zijn niet hetzelfde als die van het controlepaneel cPanel. Het controlepaneel is waar je je website beheert, in het klanten paneel beheer je domeinen en hosting accounts van de verschillende websites.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem bij het indienen van je feedback. Gelieve het later nogmaals te proberen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op