E-mail - Webmail: Inloggen

Er zijn verschillende mogelijkheden om in te loggen op je webmail. Hieronder geven we je graag alle opties:

• webmailsecure.com - Dit is de handigste manier om in te loggen op je webmail.
  • domeinnaam.nl/webmail  - Een tweede eenvoudige manier. Het is wel belangrijk om bij deze optie ervoor te zorgen dat je domein daadwerkelijk ook verwijst naar onze server via het A-record of de nameservers
  • webmail.domeinnaam.nl - Een derde eenvoudige manier. Het is wel belangrijk om bij deze optie eerst een SSL certificaat te installeren op het webmail.-subdomein zodat een beveiligde verbinding gegarandeerd is
  • domeinnaam.nl:2096 - Het is ook mogelijk om in te loggen op de webmail door de :2096-poort van de server aan te spreken. Het is wel belangrijk om bij deze optie ervoor te zorgen dat je domein daadwerkelijk ook verwijst naar onze server via het A-record of de nameservers

Belangrijk is om bij bovenstaande domeinnaam.nl te wijzigen in je eigen domeinnaam + extensie.