Algemeen - Foutmeldingen

Foutpagina's worden weergegeven wanneer je als bezoeker toegang wilt krijgen tot je site en er een fout optreedt. Er zijn verschillende soorten foutmeldingen:

• 301 - De pagina is permanent verplaatst
  • 401 - De bezoeker heeft geen toestemming om het bestand of directory te bekijken
  • 404 - De pagina is niet gevonden
  • 500 - Een van je scripts functioneert niet goed en geeft een Internal Server Error.

Mocht je een van bovenstaande meldingen krijgen bij het bezoeken van je site aarzel niet om dan contact op te nemen met onze helpdesk. Wij hebben alle tools in huis om het probleem snel en vakkundig voor je op te lossen.