Verhuizingen - Benodigde gegevens

Om de verhuizing van je website en optioneel ook je webmail accounts en domeinnamen voor je in orde te maken hebben we een aantal gegevens nodig. Onderstaand template kun je gebruiken om deze gegevens bij Surver Support aan te leveren.

1. Login link controlepaneel (cPanel, DirectAdmin, Plesk)
  • Login link:
  • Gebruikersnaam:
  • Wachtwoord:
2. WordPress backend login (/wp-admin)
  • Login link:
  • Gebruikersnaam:
  • Wachtwoord:
3. Login webmail accounts
  • Gebruikersnaam:
  • Wachtwoord:
  • IMAP server

Deze gegevens hoeven niet aangeleverd te worden wanneer de klant gebruikt maakt van een externe mailoplossing in de cloud, zoals Microsoft 365 of Google Workspace. Om zeker te zijn welke mailserver de klant gebruik kun je de MX-records controleren: https://www.whatsmydns.net/#MX

4. Verhuiscodes domeinnaam
  • Domeinnaam:
  • Verhuiscode: