Nieuw domein koppelen aan je cPanel account

Wanneer je via je Surver account een nieuw domein bestelt of verhuisd dan wordt deze volledig automatisch gekoppeld aan je cPanel account in WHM. We raden je aan om eerst het cPanel account aan te maken, de WordPress site te verhuizen, de DNS over te nemen en eventueel mailaccounts te verhuizen alvorens je het domein registreert of verhuisd.

Indien je binnen kantooruren een bestelling plaatst voor een domeinnaam en wenst te betalen per bankoverschrijving of automatisch incasso dan wordt de bestelling direct opgeleverd. Dit is ook het geval wanneer je de bestelling buiten kantooruren plaatst en betaalt per automatisch incasso of iDEAL.

Wil je het domein koppelen aan een bestaand cPanel account dan volstaat het om dit domein toe te voegen als alias. Inkomend verkeer wordt dan automatisch doorgestuurd naar het hoofddomein. Het aanmaken van mailadressen of het toevoegen van DNS-records voor deze aliassen is ook mogelijk. Per cPanel pakket tot wel 100 aliassen kosteloos worden toegevoegd.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem bij het indienen van je feedback. Gelieve het later nogmaals te proberen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op