Facturatie - Betalen met iDEAL

Standaard factureren we lopende abonnementen elke eerste van de maand. In elke factuur mail integreren we een link waarmee de factuur veilig en snel online betaald kan worden via iDEAL. Mocht je het bedrag liever overmaken dan is dat ook mogelijk.

Verder bieden we bij Surver ook de mogelijkheid tot het instellen van automatisch incasso. Doordat het factuurbedrag automatisch rond de 8ste van de maand wordt afgeschreven heb je geen omkijken meer naar het op tijd betalen van facturen. Een ander voordeel is dat je diensten op rekening kunt bestellen. Je betaalt dan later, terwijl de dienst wel direct door ons wordt opgeleverd. Meer informatie over het activeren van automatisch incasso vind je hier: https://support.surver.nl/article/131-automatisch-incasso-activeren

Mocht je de factuur mail niet direct terug kunnen vinden, dan kun je deze ook betalen via je account. We leggen je graag uit hoe dit werkt:

1. Log in op je account via https://my.surver.nl

2. Klik vanuit het dashboard op de tegel Openstaande facturen

3. Klik vanuit het overzicht op de openstaande factuur die je wilt gaan betalen

4. Wanneer je de factuur geopend hebt kun je aan de rechterzijde van het scherm de factuur betalen via iDEAL. Selecteer hiervoor eerst de bank waarmee je de betaling wilt maken en klik daarna op de groene knop Betaal met iDEAL.

5. Je wordt hierna doorgestuurd naar onze online betaalomgeving waar je de betaling kunt verrichten.

6. Ter bevestiging ontvang je van ons nog een mail.

Opmerking: Mocht je de facturen liever betalen per creditcard, stuur dan gerust een verzoek naar support@surver.nl zodat we deze betaalmethode voor je kunnen activeren.