Algemeen - cPanel wachtwoord wijzigen

Standaard genereert ons systeem een veilig wachtwoord voor jouw cPanel account. Mocht je het wachtwoord om een of andere reden toch willen wijzigen dan kan dat op drie verschillende manieren:

1. Zelf via je Surver account

Een wachtwoord reset voor je cPanel account kun je snel en veilig doorvoeren via je account bij Surver.

1. Log in op je account bij Surver via https://my.surver.nl

2. Klik links in het menu op Diensten

3. Selecteer uit het overzicht het pakket waarvoor je het wachtwoord wilt wijzigen

4. Klik op de overzichtspagina rechts onder de kop Acties op de knop Wijzig wachtwoord

5. Via de volgend tab kun je automatisch een systeem gegenereerd wachtwoord instellen, of zelf veilig een nieuw wachtwoord kiezen

6. Klik op Wijziging opslaan om je nieuw gekozen wachtwoord op te slaan

2. Zelf via cPanel

Wil je zelf een wachtwoord naar keuze instellen dan kan dat eenvoudig via onderstaande stappen:

1. Log in op je cPanel account

2. Navigeer rechtsboven naar  Gebruikersnaam > Wachtwoord en beveiliging

3. Vul in het nieuwe scherm je huidige cPanel wachtwoord in, gevolgd door twee keer het nieuwe wachtwoord

4. Bevestig je keuze via Wijzigen nu uw wachtwoord

5. Je wachtwoord is gewijzigd. Je sessie wordt beƫindigd.

3. Via Surver support

Stuur een mail met je verzoek naar support@surver.nl en wij zullen dan handmatig een reset van je account uitvoeren en je de nieuwe inloggegevens per mail toesturen.