Backup - cPanel account downloaden

Via onderstaande stappen herstel je snel en eenvoudig een volledige backup van cPanel.

1. Log in op cPanel.

2. Navigeer naar Bestanden > Jetbackup 5 of zoek naar Jetbackup 5 in de zoekbalk bovenaan de homepagina.

3. De Jetbackup 5 pagina wordt weergegeven. Klik onder Restore & Download op Full Backups.

4. De Restore & Download tab wordt geopend. Selecteer uit het overzicht de backup die je graag wilt herstellen op basis van de Created datum.

5. Na je selectie heb je onderaan de pagina de mogelijkheid om de backup te herstellen via de Restore knop. Wil je de backup downloaden, kies dan voor Download.

6. Bevestig via de Restore/Download knop dat je de geselecteerde backup wilt herstellen of downloaden

7. Je backup wordt hersteld of gedownload

8. Indien je de backup wilt downloaden, navigeer dan links in het menu naar Downloads. Klik daarna rechts in het scherm op de oranje knop Download om je backup te downloaden naar je computer