Beveiliging - Wachtwoord van het Surver klantenaccount resetten

Mocht het zo zijn dat je het wachtwoord van je account bij Surver niet meer weet, dan kun je via de groene knop  Nieuw wachtwoord instellen? een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt dan een mail met unieke link die je kunt gebruiken voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

1. Navigeer naar de inlogpagina van je account bij Surver via https://my.surver.nl

2. Klik op Nieuw wachtwoord instellen?

3. Vul het mailadres in wat is gebruikt bij aanmaken van je account en wat je vaker gebruikt om in te loggen. Klik op Bevestigen.

4. Indien het mailadres dat je hebt ingevuld is gekoppeld aan een account bij Surver ontvang je een e-mail met een unieke link voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

5. Klik op de unieke link in de mail. Je wordt doorgestuurd naar een pagina in je browser waar je een nieuw wachtwoord kunt instellen. In het tweede veld kun je het wachtwoord bevestigen door nogmaals je nieuwe wachtwoord te typen

6. Bevestig je nieuwe wachtwoord door op Wijziging opslaan te klikken

7. Je nieuwe wachtwoord is ingesteld. Je kunt direct inloggen via de doorlink, of via https://surver.nl. Ter bevestiging ontvang je ook een mail van ons met de melding dat je wachtwoord is gewijzigd.