Bulkverhuizing domeinnamen

We bieden bij Surver vanaf 10 domeinen de mogelijkheid om de verhuizing in bulk uit te voeren. Je kunt dan via een online spreadsheet de domeinnaam, transfercode en gewenste nameservers invullen en wij verhuizen de domeinen op de gewenste datum voor jou en voegen deze netjes toe aan je mySurver account.

Wij nemen bij deze bulkverhuizing geen DNS records over en stellen enkel de gewenste nameservers voor je in.

Je kunt via onderstaande link de spreadsheet downloaden via Bestand > Downloaden > Microsoft Excel (.xlsx). Wanneer je het formulier hebt ingevuld kun je het versturen naar onze support in .xlsx/.xls of .csv. Wij zorgen er dan voor dat de domeinen binnen 24 uur worden overgezet naar Surver.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1li4UYgUUDVaPWdPJOGFuR_vlIRPiAxHs5NbsGbOP8ec/edit#gid=370411108

Speciale TLD’s

.DE - Voordat een .de domein verhuisd kan worden is het belangrijk om al een cPanel account actief te hebben, ingesteld op de Surver nameservers. Het kan zijn dat je huidige registrar vraagt om de Trustee details. Deze kun je opvragen via onze support afdeling

.COM, .ORG, .INFO en .NET - Wanneer de verhuizing is ingediend wordt er een bevestigingsmail verstuurd die bevestigd moet worden door de houder van het domein. Na bevestiging kan het tot 5 dagen duren voordat het domein overgezet is

.BE - Verhuiscodes zijn 14 dagen geldig. Wil je het domein daarna nog verhuizen dan zul je een nieuwe verhuiscode moeten aanvragen