Algemeen - Inloggen op cPanel

Bij Surver gebruiken we cPanel als controlepaneel van waaruit je je Wordpress sites, mailaccounts, domeinen en backups kunt beheren.

De login gegevens van elke cPanel account worden automatisch naar je gemaild bij activatie van je account. Mocht je willen inloggen en de mail niet meer terug kunnen vinden, stuur dan gerust een mail naar support@surver.nl. Wij zullen dan handmatig het wachtwoord voor je resetten en je de nieuwe logingegevens per mail bezorgen.

Elk cPanel account is toegankelijk op één van onderstaande drie manieren. Alle methoden zijn aanbevolen en betrouwbaar omdat ze niet afhankelijk zijn van het server adres waardoor het domein niet doorverwezen hoeft te worden.

Optie 1: SSO via je Surver account

Via je account bij Surver kun je rechtstreeks inloggen op cPanel via Single Sign-On (SSO). Meer informatie vind je hier: https://support.surver.nl/article/413-algemeen-inloggen-op-cpanel-via-sso

Optie 2: domeinnaam.nl/cpanel

Via deze link - waarbij domeinnaam.nl wordt vervangen door de daadwerkelijke domeinnaam + extensie - kun je inloggen met de cPanel gebruikersnaam en het wachtwoord.

Optie 3: domeinnaam.nl:2083

Via deze link - waarbij domeinnaam.nl wordt vervangen door de daadwerkelijke domeinnaam + extensie - kun je inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem bij het indienen van je feedback. Gelieve het later nogmaals te proberen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op