E-mail - Wachtwoord e-mailaccount wijzigen

Volg onderstaande stappen indien je het wachtwoord van een e-mailaccount wilt wijzigen:

1. Log in op cPanel

2. Navigeer naar E-mail > E-mailaccounts of zoek naar E-mailaccounts in de zoekbalk bovenaan de homepagina

3. De E-mailaccounts pagina wordt weergegeven

4. Klik rechts op Beheren

4. De Beheren pagina wordt geopend. Onder de kop Beveiliging kun je in het veld een nieuw wachtwoord invullen

5. Klik op Genereren mocht je het systeem een nieuw en veilig wachtwoord willen laten samenstellen

6. Als je een nieuw wachtwoord hebt samengesteld klik je onderaan de pagina op Update email settings om het wachtwoord op te slaan

7. Het wachtwoord van je e-mailaccount is nu aangepast