E-mail - Mailaccount verwijderen

Net zo goed als je een nieuw mailaccount kunt aanmaken, kun je natuurlijk ook een mailaccount verwijderen. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Log in op cPanel

2. Navigeer naar E-mail > E-mailaccounts of zoek naar E-mailaccounts in de zoekbalk bovenaan de homepagina

3. De E-mailaccounts pagina wordt weergegeven

4. Klik rechts op Beheren

4. De Beheren pagina wordt geopend. Scrol hierna naar beneden en klik op Delete email account

5. Bevestig je keuze met de knop Verwijderen

6. Je e-mailaccount is nu verwijderd

Heeft dit artikel je goed geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem bij het indienen van je feedback. Gelieve het later nogmaals te proberen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op