E-mail - Forwarder verwijderen

Mocht je een bestaande forwarder willen verwijderen dan is kan dat via cPanel of via je webmail.

Optie 1. cPanel

1. Log in op cPanel

2. Navigeer naar  E-mail > Doorstuurders of zoek naar Doorstuurders in de zoekbalk bovenaan de homepagina

3. De  Doorstuurders pagina wordt weergegeven

4. Klik onder  Doorstuurder voor e-mailaccount naast het respectievelijke e-mailadres op Verwijderen om de ingestelde forwarder te verwijderen

5. Bevestig hierna door op de knop Doorstuurder verwijderen te klikken

6. De forwarder is verwijderd

Optie 2. Webmail

1. Surf naar je webmail via https://webmailsecure.com

2. Het login scherm van je webmail wordt weergegeven

3. Log in met je mailadres als gebruikersnaam (vb. info@domeinnaam.nl) en je wachtwoord

4. Wanneer je gegevens juist zijn wordt je automatisch doorgestuurd naar de inbox van je webmail

5. Klik hierna in het verticale menu linksonder op  cPanel Home

6. De  cPanel Home pagina wordt weergegeven

7. Klik rechts onder  Manage Your Inbox op Forwarders

8. De  Forwarders pagina wordt weergegeven

9.  Klik onder Doorstuurder voor e-mailaccount naast het respectievelijke e-mailadres op Verwijderen om de ingestelde forwarder te verwijderen

10. Bevestig hierna door op de knop  Doorstuurder verwijderen te klikken

11. De forwarder is verwijderd