Administratie - WHOIS gegevens wijzigen

Een WHOIS zoekopdracht geef je meer informatie over een domeinnaam. Zo kun je inzien wanneer een domein geregistreerd werd, wanneer het domein vervalt, naar welke nameservers het domein verwijst en bij sommige extensies ook wie de eigenaar is.

Om de WHOIS informatie voor een domein op te zoeken, gebruik je een van de volgende sites:

Het is belangrijk om de WHOIS gegevens van je domein altijd up-to-date te houden. Zo kunnen we je bij Surver altijd bereiken wanneer je domein verloopt, en kun je ten alle tijden een verhuiscode ontvangen wanneer je het domein wilt verhuizen naar een andere provider. Het niet up-to-date houden van deze gegevens ..

Wanneer je de WHOIS gegevens van je eigen domein wilt wijzigen dan kan dat via je account bij Surver:

1. Log in op je account via https://my.surver.nl

2. Ga links in het menu naar Domeinen > Mijn domeinen

3. Klik in het overzicht op het domein waarvoor je de WHOIS gegevens wilt aanpassen

4. Klik in het menu rechts onder Acties op Contactgegevens

5. Wijzig onder de koppen Owner contact, Admin contact en Tech contact de gegevens die aangepast moeten worden

6. Bevestig je aanpassingen via de groene knop Wijzigingen opslaan. Na het opslaan worden de wijzigingen direct doorgestuurd naar de desbetreffende registrar.

Opmerking: Bij een .BE domein is het niet mogelijk om zelf de WHOIS gegevens van het domein aan te passen. Bij elke wijziging moet het domein opnieuw voor een jaar verlengd worden. Mocht je de WHOIS gegevens toch willen aanpassen, neem dan contact met ons op via support@surver.nl.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem bij het indienen van je feedback. Gelieve het later nogmaals te proberen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op