Administratie - Apart facturatieadres toevoegen

Wanneer je facturen liever op een ander mailadres wilt ontvangen, dan bieden we de mogelijkheid om een extra factuuradres toe te voegen aan je account. Via onderstaande stappen leggen we je graag uit hoe je dit kunt instellen:

1. Log in op je account bij Surver via https://my.surver.nl

2. Klik rechtsboven onder je naam op Contactpersonen

3. Onder de kop Contactgegevens kun je zelf een nieuwe contactpersoon aanmaken. De voornaam, achternaam en het e-mailadres volstaan in dit geval

4. Nadat je deze gegevens hebt aangevuld kun je onder de kop E-mail voorkeuren kiezen welke e-mails de nieuwe contactpersoon gaat ontvangen. Wanneer je enkel een apart facturatie mailadres wilt toevoegen dan volstaat het om de tweede optie aan te vinken; Facturatie e-mails - Facturen & betalingsherinneringen

5. Klik hierna op de groene knop Wijziging opslaan