Bestellen - Status domeinnaam

Wanneer je bent ingelogd op je account bij Surver kun je per domein een status raadplegen. Deze status geeft meer informatie over of een domein 

1. Log in op je account bij Surver

2. Klik links in het menu onder Domeinen op Mijn domeinen

3. In het overzicht kun je in de vierde kolom per domein de status aflezen:

  • Actief: Het domein is actief, kan beheerd worden en wordt automatisch door ons verlengd op de volgende factuurdatum
  • In behandeling: dit is standaard de eerste status die een domein meekrijgt wanneer een verhuizing naar Surver is aangevraagd. Wanneer de verhuiscode incorrect is of er is op je domein nog een transfer lock actief dan hoor je dat van ons. Wanneer de verhuizing correct wordt doorgezet naar de registry dan ontvang je van ons een bevestiging per mail en wijzigt de status naar Verhuizing in behandeling.
  • Verhuizing in behandeling: Deze status krijgt je domein mee wanneer de transfer van een domeinnaam succesvol is ingediend bij de registry. Voor de meeste extensies wordt de verhuizing binnen een korte tijd (5-10 minuten) automatisch afgerond en krijgt het domein de status Actief mee. Bij de verhuizing van een .COM domein is er nog een wachttijd van 5 dagen actief alvorens het domein wordt overgedragen aan Surver. Tot die tijd blijft de status Verhuizing in behandeling binnen je account bij Surver.
  • Verlopen: Dit domein is opgezegd, maar staat nog in quarantaine. Dit betekent dat het domein is verlopen maar dat je als eigenaar nog de kans hebt het domein opnieuw te verlengen. De kosten om het domein uit quarantaine te halen worden bepaald door de registry en lopen op tot €90 (excl. BTW).
  • Geannuleerd: Deze domeinen zijn opgezegd en kunnen niet meer beheerd worden. Het domein is opnieuw beschikbaar voor registratie.
Heeft dit artikel je goed geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem bij het indienen van je feedback. Gelieve het later nogmaals te proberen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op