Nameservers wijzigen

Standaard krijgt het domein dat je bij Surver geregistreerd hebt de drie Surver nameservers mee (ns1.surver.nl, ns2.surver.nl en ns3.surver.nl). Wanneer je voor een domein bij Surver externe DNS zones wilt aansturen dan dien je een nameserverwijziging door te voeren. Via onderstaande stappen geven we je graag meer uitleg hoe je deze wijziging kunt maken:

1. Log in op je account bij Surver via https://my.surver.nl

2. Ga links in het menu naar   Domeinen > Mijn domeinen

3. Klik in het overzicht op het domein waarvoor je de verhuiscode wilt opvragen

4. Kies links onder Beheren voor Nameservers

5. Kies in de dropdown Gebruik eigen nameservers (onder invullen). Hier worden standaard de Surver nameservers weergegeven. Deze kun je wijzigen naar de aangepaste nameservers.

6. Bevestig de wijziging via de groene knop Wijzig nameservers

7. De nameservers voor jouw domein worden direct bijgewerkt. Gelieve er wel rekening mee te houden dat het tot 24 uur kan duren voordat de wijziging wereldwijd van kracht wordt.Hou er rekening mee dat de wijzigingen tot 24 uur kunnen duren om van kracht te worden.