Inloggen op je WordPress website

Inloggen op je WordPress website is erg eenvoudig. Bezoek simpelweg één van onderstaande links, waarbij je domeinnaam.nl vervangt door je eigen domein + extensie:

Na het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord word je automatisch doorgestuurd naar de WordPress backend.

Opmerking: om veiligheidsreden kan het zijn dat je webdesigner of developer de WordPress login link heeft gewijzigd met een plugin. Mocht je geen toegang hebben tot de backend van je site via bovenstaande link, neem dan gerust contact met ons op via support@surver.nl.