Bestellen - .BE domein verhuizen

Als je een domeinnaam wilt verhuizen dan heb je daar een verhuiscode voor nodig. Voor de meeste extensies (.NL, .COM of .DE) zijn de verhuiscodes op te vragen bij je huidige provider. Voor de .BE extensie zijn verhuiscodes alleen op te vragen via DNS Belgium.

Via onderstaande stappen geven we je graag meer uitleg hoe je een verhuiscode voor .BE domeinen kunt opvragen:

1. Browse naar de site van DNS Belgium: https://dnsbelgium.be

2. Geef in de tab Transfercode aanvragen aan voor welke domeinnaam je een verhuiscode wilt aanvragen. Klik daarna op Stuur transfercode.

3. Controleer of het opgegeven mailadres lijkt op het mailadres van de eigenaar en klik daarna op Stuur transfercode om de verhuiscode te ontvangen in je mailbox.

4. Binnen enkele minuten zal je de nieuwe transfercode ontvangen per mail.

Opmerking: De verhuiscode is 14 dagen geldig. Als je het domein later wilt verhuizen en de verhuiscode blijkt niet meer geldig te zijn dan kun je bovenstaande stappen opnieuw overlopen.