Opzegging - Dienst opzeggen

Het kan natuurlijk altijd zijn dat je een hosting account of andere dienst wilt opzeggen zodat deze wordt stopgezet en niet opnieuw gefactureerd wordt. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Log in op je account bij Surver

2. Klik links in het menu op  Diensten

3. Selecteer uit het overzicht de dienst die je wilt opzeggen

4. Klik op de overzichtspagina rechts onder de kop  Acties op de knop Opzegging indienen

5. Op deze pagina kun je aangeven waarom je de dienst wilt opzeggen, en of je andere aan deze dienst gerelateerde services ook wilt beëindigen. Kies er daarna voor of je de dienst per direct, of aan het einde van de looptijd wilt beëindigen.

6. Gelieve je opzegging daarna te bevestigen via de rode knop Opzegging indienen

7. Na je opzegging ontvang je van ons een bevestiging per mail