Beveiliging - 2FA (Two Factor Authentication) activeren

Het is mogelijk je account bij Surver te beveiligen middels 2FA (Two Factor Authentication). Elke inlog poging op je account moet daarbij geverifieerd worden met een 6-cijferige code op je smartphone. Zo voorkom je ongewenste inlogpogingen, ookal wordt het juiste wachtwoord ingevuld bij het inloggen.

Via onderstaande stappen leggen we je graag uit hoe je 2FA kunt activeren op je account:

1. Log in op je account bij Surver via https://my.surver.nl

2. Klik rechtsboven in het menu op je naam en daarna op Veiligheidsinstellingen

3. Op de nieuwe pagina klik je op Klik hier om het in te schakelen om 2FA te activeren

4. Klik in de pop-up op de groene knop Aan de slag om de activatie af te ronden

5. Er wordt een unieke QR-code voor je gegenereerd

6. Download via de app-store op je smartphone de Google Authenticator app:

Nadat je de App hebt geïnstalleerd open je deze op je smartphone. Klik daarna op Aan de slag en vervolgens op QR-code scannen

7. Scan de unieke QR-code op je scherm. Binnen de app wordt een 6-cijferige code gegenereerd. Vul deze code in en klik op Indienen

8. Je account is nu beveiligd via 2FA.