Administratie - Contactpersonen toevoegen

Het toevoegen van contactpersonen aan je account bij Surver heeft meerdere voordelen:

1. Binnen je organisatie - Indien diensten binnen je account door meerdere personen binnen je organisatie worden gebruikt of beheerd, is het handig om deze personen als contactpersoon toe te voegen aan je account. Dit heeft als voordeel dat wij - wanneer een contactpersoon een mail stuurt of belt - direct kunnen helpen omdat de contactgegevens gelinkt zijn aan je account. Om veiligheidsredenen en ter bescherming van jouw gegevens voeren wij namelijk geen opdrachten uit voor derden die bellen in naam van je bedrijf terwijl er geen contactgegevens van deze persoon gelinkt zijn aan je account.

2. Buiten je organisatie - Wanneer je (als reseller) regelmatig domeinen registreert voor derden dan kun je de nieuwe contactpersonen binnen je account linken aan een domeinnaam. Deze personen worden dan eigenaar van het domein en de gegevens van deze contactpersoon worden dan ook gebruikt in de WHOIS databank.

Om contactpersonen toe te voegen aan je account volg je onderstaande stappen:

1. Log in op je account bij Surver via https://my.surver.nl

2. Klik rechtsboven onder je naam op Contactpersonen

3. Onder de kop  Contactgegevens kun je zelf een nieuwe contactpersoon aanmaken. De voornaam, achternaam, het e-mailadres en telefoonnummer volstaan in het geval dat deze persoon binnen je organisatie werkt. Wil je de gegevens gebruiken voor het registreren of verhuizen van domeinen dan dien je alle velden in te vullen.

4. Bij het toevoegen van een contactpersoon binnen je organisatie kun je optioneel onder de kop  E-mail voorkeuren ook aangeven welke e-mails deze persoon dient te ontvangen. Voeg je een nieuw contact toe voor het registreren of verhuizen van domeinen, dan raden we aan geen velden aan te vinken.

5. Klik hierna op de groene knop  Wijziging opslaan

6. Je contactpersoon is opgeslagen in ons systeem.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem bij het indienen van je feedback. Gelieve het later nogmaals te proberen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op