Domeinen - Domein(alias) verwijderen

Via onderstaande stappen leggen we je graag uit hoe je een alias domein kunt verwijderen in cPanel.

1. Log in op cPanel

2. Navigeer naar Domeinen > Domeinen of zoek naar Domeinen in de zoekbalk bovenaan de homepagina

3. De Domeinen pagina wordt weergegeven

4. Klik achter het alias domein op Beheren

5. Klik onderaan deze pagina op Remove Domain om het alias domein te verwijderen

6. Het alias domein wordt verwijderd

Let op: als je een alias domein verwijderd dan worden ook automatisch alle instellingen, bestanden, mailaccounts en DNS zones gekoppeld aan dat alias domein verwijderd.