Algemeen - Inloggen op cPanel via SSO

Bij Surver gebruiken we cPanel als controlepaneel van waaruit je je Wordpress sites, mailaccounts, domeinen en backups kunt beheren.

De login gegevens van elke cPanel account worden automatisch naar je gemaild bij activatie van je account. Mocht je liever veilig willen inloggen via Single Sign-On (SSO) dan kan dat via je account bij Surver. Volgen hiervoor onderstaande stappen.

1. Log in op je account bij Surver via https://my.surver.nl

2. Klik links in het menu op Diensten

3. Selecteer uit het overzicht het hosting pakket waarop je wilt inloggen

4. Klik op de overzichtspagina rechts onder de kop Acties op de knop Login op cPanel

5. Er opent automatisch een nieuwe tab in je browser waarop je bent ingelogd op cPanel