Algemeen - Packs / Downloads

Het is mogelijk om via je account bij Surver een Starter Pack, SEO Pack, Translate Pack of GDPR Pack te bestellen. Bij elke pack horen één of meerdere .ZIP-files die je snel en eenvoudig kunt downloaden.

Via onderstaande stappen leggen we je graag uit hoe dit in z'n werkt gaat:

1. Log in op je account bij Surver

2. Klik links in het menu op Diensten

3. Selecteer uit het overzicht de dienst waarvoor je de pack hebt besteld

4. Klik op de overzichtspagina links onder de kop Overzicht op de knop Downloads

5. Op deze pagina kun je inzien welke downloads geactiveerd zijn voor je dienst.