Afbeeldingen met speciale tekens worden niet getoond

Het is mogelijk dat afbeeldingen binnen je WordPress installatie na een migratie niet goed worden getoond. Dit kan komen doordat er speciale tekens of accenten zijn opgenomen in de bestandsnaam van je afbeelding.

Om dit probleem op te lossen is het nodig om de bestanden over te zetten naar UTF-8. Hiervoor kun je binnen FileZilla onderstaande stappen doorlopen:

1. Download de afbeeldingen via FileZilla;
  2. Zet een site definitie in Filezilla op en stel in dat alles gedwongen moet worden over UTF-8 moet. Ga hiervoor naar File > Site Manager > [jouwwebsite.nl] > Tab Charset > Force UTF-8.
  3. Upload de afbeeldingen opnieuw naar de juiste locatie;
  4. Controleer nu of ze via UTF-8 encodering wél zichtbaar zijn.