DNS wijzigen voor een geparkeerd domein

Het kan voorkomen dat je voor een website meerdere domeinnamen wilt vastleggen. Misschien wil je deze doorsturen naar het hoofddomein, of wil je e-mails kunnen ontvangen op deze domeinen. Het kan ook zijn dat je deze domeinen wilt doorsturen naar andere websites die niet door Surver worden gehost, of dat je per domein de DNS wilt kunnen beheren.

Voor deze opzet bieden we bij Surver onderstaande mogelijkheden:

1. Je kunt het domein toevoegen als alias aan een bestaand hosting account. Vanaf dat account kun daarna ook de DNS-gegevens wijzigen, een mailaccount aanmaken of het domein doorsturen naar een andere site of interne pagina. Log hiervoor in op je cPanel account en ga naar Domeinen > Aliassen. Per cPanel account kun je bij Surver tot wel 100 aliassen toevoegen. Meer informatie over het toevoegen van een alias vind je hier : https://support.surver.nl/article/207-alias-toevoegen

2. Wil je voor domeinen enkel de DNS beheren maar geen website hosten, dan kunnen we je ook verder helpen. Voor €4,95 per maand kun je tot wel 100 domeinen toevoegen aan een forwarding account. Voor deze domeinen kun je forwarders opzetten of de DNS beheren. Heb je meer dan 50 domeinen geregistreerd bij Surver dan bieden we niet alleen bulk korting op de registraties, maar ook een een kosteloos forwarding account aan.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem bij het indienen van je feedback. Gelieve het later nogmaals te proberen.

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op