Databases - Gebruiker verwijderen

Via onderstaande stappen leggen we je graag uit hoe je in cPanel een bestaande gebruiker verwijderd.

1. Log in op cPanel

2. Navigeer naar  Databases > MySQL Databases of zoek naar MySQL Databases in de zoekbalk bovenaan de homepagina

3. De MySQL Databases pagina wordt weergegeven

4. Scrol naar beneden tot de sectie Huidige gebruikers

5. Kies achter de juiste gebruiker Verwijderen om de gebruiker te verwijderen

6. Bevestig via de knop Gebruiker verwijderen dat je de gebruiker wilt verwijderen

7. De gebruiker is verwijderd