Installatron - WordPress installatie verwijderen

Met de WordPress Toolkit heb je alle controle over al je WordPress installaties in één overzichtelijk dashboard. Met enkele muisklikken kun je een WordPress installatie opzetten, beheren, importeren, updaten of er een back-up van maken.

Volg onderstaande stappen als je een bestaande WordPress installatie wilt verwijderen:

1. Log in op cPanel

2. Navigeer in het menu naar My Applications

3. De My Applications pagina wordt weergegeven. Hier krijg je een overzicht van al je actieve WordPress installaties

4. Wil je een installatie verwijderen, klik dan aan de rechterzijde van het scherm op de knop Verwijderen

5. De Verwijderen pagina wordt weergegeven. Bevestig hierna nogmaals je keuze door rechtsonder op de knop Verwijderen te klikken

6. Je WordPress installatie wordt nu verwijderd